Rumah Subsale

SEKARANG KAN..RUMAH CONDO 1000SQFT JE BOLEH SAMPAI LEBIH RM400K DEKAT KL.


Masih menyewa rumah dan anda jeles tengok kawan-kawan lain dah beli rumah sendiri? Jom teruskan bacaan..

Jadi apa kata anda survey-survey rumah subsale. Selain boleh dapat harga below market value, banyak lagi kelebihan rumah subsale yang anda perlu tahu antaranya:

1. MURAH 💲 – Kalau anda buat perbandingan di kawasan yang anda nak beli rumah, anda akan perasan yang jurang harga antara rumah undercon dan subsale sangat besar dan harga subsale jauh lebih murah dan mampu milik.

2. KAWASAN YANG MATANG 🏥 – Kebiasaanya anda sudah tidak perlu bimbang kerana kawasan rumah pasti telah dibangunkan dan anda boleh lihat sendiri segala bentuk kemudahan yang ada dipersekitaran kawasan rumah itu. Nurseri, sekolah 🏫, kedai-kedai, masjid, playground dan infrastruktur lain biasanya memang dah ready dan dekat. Jadi, mudah untuk anda menjalani hari-hari anda sebaik saje lepas pindah ke rumah baru.

3. RENOVATION 🧱- Cari dan kenalpasti rumah subsale yang sudah dilengkapi perabot semasa sesi viewing. Pastikan ia masih di dalam keadaan yang boleh diguna. Sekiranya anda berjaya jumpa rumah yang sudah dilengkapi perabot, kitchen cabinet dan lain-lain anda pasti akan jimat banyak dari segi kos renovation berbanding rumah baru.

4. TERUS PINDAH MASUK 🏠 – Kalau rumah undercon anda kena tunggu lama sebelum pindah masuk sebab masih dalam proses pembinaan. Loan sudah perlu dibayar setiap bulan tetapi masih tidak boleh pindah masuk. Kalau beli rumah subsale, tiada masalah seperti ini akan terjadi. Selesai urusan pembayaran sudah boleh pindah masuk.

5. MARKUP LOAN 🏧 – Kalau kena cara anda boleh buat duit extra dengan beli rumah. Anda perlu cari rumah yang harganya rendah dari nilai semasa yang ditetapkan bank. Jadi duit lebih loan itu boleh lah buat ubahsuai rumah dan beli perkakas lain. Tapi anda perlu meminta kebenaran penjual untuk gunakan market value yang paling maksimum di dalam S&P.

Jadi apa tunggu lagi hubungi saya jika anda berminat dengan mana-mana rumah subsale. Jom saya bantu anda dapatkan rumah below market idaman anda sekeluarga.

Klik wasap.my/+60197792697/subsaleBelowmarket untuk saya bantu anda sekarang!!

Kalau ada rumah yang nak saya bantu jual pun boleh roger2

Project Name

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin id arcu aliquet, elementum nisi quis, condimentum nibh. Donec hendrerit dui ut nisi tempor scelerisque.

Project Name

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin id arcu aliquet, elementum nisi quis, condimentum nibh. Donec hendrerit dui ut nisi tempor scelerisque.