Uncategorized

Tentangku.. ;)

Assalamualaikum semua..Jadi ini adalah post pertamaku dalam blog ni..Blog ni aku tulis untuk kongsi sedikit rasa yang aku rasa tentang kehidupan, cinta, keusahawanan, impian, sukan, makanan, kesihatan dan apa-apa saja yang aku rasa perlu untuk aku kongsi sedikit rasa ini.

Aku sudah lama tidak menulis. Tapi ada seorang ini hadir namun dia terpaksa tinggalkan ku. Dialah yang membuat aku ingin menulis kembali.. Dia juga buat aku menjadi insan yang lebih baik dalam sekelip mata saja. Dia sangat istimewa dalam diriku.

Tentangku tidak banyak yang boleh diperkatakan. Semua akan tahu lebih banyak tentangku setelah semua baca sedikit nukilan yang dirasai ku. Aku akan tulis sama ada dalam Bahasa Malaysia mahupun English. Aku tulis secara rawak.

Hmmm…Aku seorang musafir di jalan hidup yang singkat ini. Jadi aku sangat ingin berkongsi.Lahir di Tapah pada 24 Nov 1988. Anak sulung dari 6 adik beradik. Asal Ipoh. Lelaki. Takde la hensem sangat. Okok je la. Seorang usahawan. Seorang yang mempunyai impian tinggi.Suka bolasepak. Suka nyanyi main gitar. Nak belajar main semua alat musik. Cinta Allah dan Rasulnya adalah cinta utama ku.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: